معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد به همراه جمعی از کارشناسان این معاونت از کارخانه تولید فراورده های گوشتی یاسوج واقع در شهرک فرودگاه به صورت سرزده بازدید کردند.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد به همراه جمعی از کارشناسان این معاونت از کارخانه تولید فراورده های گوشتی یاسوج واقع در شهرک فرودگاه به صورت سرزده بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، در این بازدید معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ضمن گرامی داشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، هدف از این اقدام را از وظایف ذاتی و رسالت این معاونت دانست و افزود: فراورده های گوشتی یکی از پر مصرف ترین فراورده های غذایی هستند که بهداشت و سلامت آنها از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
دکتر قائدی ادامه داد: از آنجایی که این فراورده ها در معرض آلودگی و رشد باکترهای مختلف هستند، توجه به بهداشت و سلامت آنها با بررسی و ارزیابی کیفی این محصولات، توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو به طور مداوم انجام می شود.
وی گفت: گوشت، چربی و آب مواد اصلی فراورده های گوشتی را تشکیل می دهند که با مواد دیگری از قبیل فسفات، نمک طعام و اسیدهای خوراکی ترکیب شده و مقدار مواد فوق در حد مجاز و با نظارت کارشناسان بهداشت بررسی می شود.5