پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز سه شنبه ، 1404/02/02

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد به همراه جمعی از کارشناسان این معاونت از کارخانه تولید فراورده های گوشتی یاسوج واقع در شهرک فرودگاه به صورت سرزده بازدید کردند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد به همراه جمعی از کارشناسان این معاونت از کارخانه تولید فراورده های گوشتی یاسوج واقع در شهرک فرودگاه به صورت سرزده بازدید کردند.


به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، در این بازدید معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ضمن گرامی داشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، هدف از این اقدام را از وظایف ذاتی و رسالت این معاونت دانست و افزود: فراورده های گوشتی یکی از پر مصرف ترین فراورده های غذایی هستند که بهداشت و سلامت آنها از اهمیت ویژه ای برخوردار است.


دکتر قائدی ادامه داد: از آنجایی که این فراورده ها در معرض آلودگی و رشد باکترهای مختلف هستند، توجه به بهداشت و سلامت آنها با بررسی و ارزیابی کیفی این محصولات، توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو به طور مداوم انجام می شود.


وی گفت: گوشت، چربی و آب مواد اصلی فراورده های گوشتی را تشکیل می دهند که با مواد دیگری از قبیل فسفات، نمک طعام و اسیدهای خوراکی ترکیب شده و مقدار مواد فوق در حد مجاز و با نظارت کارشناسان بهداشت بررسی می شود.5